Redx888 Headline Animator

Redx888

Sunday, August 15, 2010

School Rumble Ni Gakki (2nd Term) Anime - Completed


Summary: Continuing right where season 1 left off: Harima still likes Tenma but still runs into obstacles everytime he tries to confess his love to her. To complicate the situation, Class 2-D challenges class 2-C once again and there's a rumor floating around that Harima and Yakumo are dating as the school prepares for the cultural festival.

Uploaded on ifile.net
File size: 45~50mb
Format: Mix of Hard & Soft Subs.MP4/MKV

Download:




School Rumble Ni Gakki 01



School Rumble Ni Gakki 02



School Rumble Ni Gakki 03



School Rumble Ni Gakki 04



School Rumble Ni Gakki 05



School Rumble Ni Gakki 06



School Rumble Ni Gakki 07



School Rumble Ni Gakki 08



School Rumble Ni Gakki 09



School Rumble Ni Gakki 10



School Rumble Ni Gakki 11



School Rumble Ni Gakki 12



School Rumble Ni Gakki 13



School Rumble Ni Gakki 14



School Rumble Ni Gakki 15



School Rumble Ni Gakki 16



School Rumble Ni Gakki 17



School Rumble Ni Gakki 18



School Rumble Ni Gakki 19



School Rumble Ni Gakki 20



School Rumble Ni Gakki 21



School Rumble Ni Gakki 22



School Rumble Ni Gakki 23



School Rumble Ni Gakki 24



School Rumble Ni Gakki 25



School Rumble Ni Gakki 26 [End]



School Rumble Anime - Completed


Summary: Tsukamoto Tenma is an ordinary 2nd year high school student who has fallen in love with one of her classmates, Karasuma Ooji. However, currently she is unable to confess her feelings to him. To make things worse, she found out that Karasuma is transferring to another school in a year. On the other hand, Tenma's other classmate, Harima Kenji (who is a delinquent) is also in love with Tenma. Not being able to confess his feelings, Harima gets depressed day by day.






                                                                                                                           

Download:





 School Rumble - 01






School Rumble - 02






School Rumble - 03






School Rumble - 04






School Rumble - 05






School Rumble - 06






School Rumble - 07






School Rumble - 08






School Rumble - 09






School Rumble - 10






School Rumble - 11






School Rumble - 12






School Rumble - 13






School Rumble - 14






School Rumble - 15






School Rumble - 16






School Rumble - 17






School Rumble - 18






School Rumble - 19






School Rumble - 20






School Rumble - 21






School Rumble - 22






School Rumble - 23






School Rumble - 24






School Rumble - 25






School Rumble - 26 [End]



Tuesday, August 10, 2010

Juara Jalanan 31-40

Juara Jalanan 31-40. Big Thanks to Cyclonmaster and Ji fat79.


Download:



The King of Fighters '99 Millennium Battle 01


Download:


p/s: Sebenarnya komik ni bukan aku punya... jumpa dalam internet.. xtau sape yg upload... dan cuma ini la satu2nya yang ada... minat sangat dgn KOF yg ni... lbh2 lagi ble Hui King Sum yang lukis... pada sape2 yang ada komik ni completed set dan nak jual blh la bgtau sy ye.... ape pun thanks to owner yg upload komik ni... adios!



Monday, August 09, 2010

Salt (2010) Cam


Download:

Mediafire

Hotfile


Mediafire Password: flickjunction

 

 

 

Tekken (2010)



Download:

Mediafire

Mediafire Password: flickjunction

 

 

 

Girl by Girl (2007)


Two students fall in love with the same guy--one is a model student, and the other is a troublemaker. The troublemaker makes up a lie and tells the model student that the guy actually likes troublemakers. So, the model student tries to make herself more wild to attract his attention. Meanwhile, and troublemaker tries to become a model student in order to win over the guy.

Predators [2010]






Juara Naga 02


Dowload:


Juara Jalanan 21-30

Juara Jalanan 21-30. All credit goes to Cyclonmaster.

Download:


Juara Jalanan 11-20

Juara Jalanan 11-20. All credit goes to Cyclonmaster and Jifat79.

Download:



Friday, August 06, 2010

The King of Fighters'03 Xenon Zero 02


Download:

The King of Fighters'03 Xenon Zero 01


Download:



Hari Ini Dalam Sejarah


HARI INI DALAM SEJARAH

Maka pada hari ini ( 6hb Ogos 2010 ) genap usia ku yang ke-**. Tiada ape yang istimewa sangat. Tiada sambutan secara besar-besaran diadakan, apatah lagi diumumkan sebagai hari cuti bagi mana-mana negara, negeri ataupun pekan-pekan kecil di Malaysia.  Malah jalanraya utama di Malaysia pun dilaporkan tidak mengalami sebarang kesesakan lalu lintas di sebabkan oleh jatuhnya hari ini sebagai hari lahirku. Tiada juga rusuhan yang dilaporkan pada hari ini. Harga barangan runcit pun masih lagi stabil, tiada sebarang pengambilan untung secara berlebihan dilaporkan. Namun apa yang paling utama HARI INI ADALAH HARI LAHIRKU.



Wednesday, August 04, 2010

Blog Anda Laju Ke Slow?



Nak tau sama ada blog anda laju ke x? Berapa lama masa diambil untuk loading blog anda? Berapa saiz blog anda? Macam mana nak lajukan blog anda? Tanya soalan banyak2 pun x guna. Korang check la sendiri kat sini http://www.selfseo.com/website_speed_test.php

Monday, August 02, 2010

The King of Fighters Maximum Impact 08 - Tamat


Download:

p/s: Tamat suda KOF Maximum Impact. Lps ni duk pkr nak upload komik ape plak... ape pun kena balik kg dulu dan geledah balik 'khazanah2' yang dah berzaman berkubur. Harap2 ok lagi la....



Related Posts with Thumbnails